Etusivu » Tietotuotteet » Sopimusasiakirjat

Sopimusasiakirjat


Kirjallinen sopimus – helppo tapa varmistaa yhteisymmärrys

Vakiintuneiden lomakkeiden käyttö kannattaa. Niiden ansiosta olennaiset asiat tulee huomioiduiksi tärkeissä asiakirjoissa.

Yhteinen sopimuskäytäntö

Rakennustieto tuottaa rakennusalan yhteiseen sopimuskäytäntöön perustuvia sopimusasiakirjoja rakennus- ja kiinteistönpitoalan ammattilaisten ja omatoimirakentajien tarpeisiin.

Vakiintuneen sopimuskäytännön ja siihen liittyvän terminologian ansiosta esimerkiksi tarjousten vertailu ja urakkasopimusten tulkinta RT-sopimusasiakirjoja käytettäessä on helppoa. Oikeiden sopimusasiakirjojen ja tehtäväluetteloiden käyttö varmistaa kaikkien tarvittavien asioiden huomioimisen, poistaa mahdollisia epäselvyyksiä ja näin osaltaan varmistaa hankkeen onnistumisen ja hyvän laadun.

RT-sopimusasiakirjat laaditaan yhteistyössä rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisten kanssa.
Lue lisää yhteistyökumppaneista »

Asiakirjat painettuina tai sähköisesti

Sopimuslomake Netissä asiakirjat ovat saatavilla sähköisessä muodossa. Täyttökentälliset lomakkeet täytetään palvelussa, jonka jälkeen ne voi tulostaa tai tallentaa palveluun.

Palvelusta saa täytettävien lomakkeiden lisäksi sopimusehdot, tehtäväluettelot, asiakirjamallit sekä sähköiset työmaapäiväkirjat. Lue lisää Sopimuslomake Netistä »

Klikkaa tästä palveluun »

Verkkokaupasta voi ostaa tehtäväluetteloita ja sopimusehtoja sähköisessä muodossa (pdf, toimitus sähköpostitse) sekä täytettäviä lomakkeita ja tehtäväluetteloita painettuina (toimitus postitse).

RT kirjakaupoista saa RT-sopimusasiakirjoista tehtäväluetteloita ja täyttökentällisiä lomakkeita painettuna.

Rakennustiedon tietopalveluissa on saatavilla mm. sopimusasiakirjojen täyttömallit.

Valitse itsellesi sopivin käyttötapa!

Sopimuslomake Netiin

Yhteystiedot